Pályázati támogatás gyakornokok foglalkoztatására a GlobalLog Kft.-nél

.

A GlobalLog Kft. 2016 novemberében támogatási kérelmet  nyújtott be a GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program – pályakezdők támogatására című projektre. A Nemzetgazdasági Minisztérium cégünket a  támogatásra alkalmasnak minősítette. A Projekt kezdetétől a projekt befejezéséig terjedő időszakra megállapított maximálisan elszámolható összköltség  2.371.313 forint. A támogatás mértéke 100 %. A gyakornoki programban 1 fő gyakornok került teljes munkaidőben  foglalkoztatásra. A program ideje alatt a gyakornok logisztikai ismereteket sajátított el, szakmai és gyakorlati feladatokban kapott felelősségteljes munkát.

A projekt tervezett befejezésének dátuma: 2017. november hónap.

A projekt tényleges befejezésének dátuma: 2018. január hónap.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-01082

Megtelt a Szegedi Ipari Logisztikai Központ (SZILK)

.

600 milliós beruházással, uniós támogatással növénynemesítő állomás épült a SZILK területén, a létesítményt kedden adták át, a létesítményt kedden adták át. Botka László polgármester elmondta: már nincs szabad terület a parkban. (DM)

Vezető világcég hozott 600 millió forintos beruházást Szegedre, abba az ipari parkba, amelynek 45 hektárját tíz évvel ezelőtt kapta meg a város az államtól, és amely akkor még városképi jelentőségű repceföld volt - mondta Botka László, Szeged polgármestere kedden, amikor átadták a Dow AgroSciences amerikai cég új növénynemesítő telepét a Szegedi Ipari Logisztikai Központban, a SZILK-ben.

 

 

Cikk folytatása...